Als student ontvang je 20% korting op de lasersnijkosten en 20% korting op onze materialen (alleen in combinatie met elkaar). Je krijgt van te voren een offerte, na goedkeuring gaan we aan de slag.

Goed om te weten

 • Om in aanmerking te komen voor het studententarief dienen de tekeningen op de juiste manier aangeleverd te worden. Zie de instructiepagina en download de template. Als je de template niet gebruikt, zal Laserbeest wat tekenkosten rekenen zodat je alsnog van het studententarief gebruik kunt maken.
 • Minimale opdracht is € 20,-
 • We rekenen voor normale opdrachten een kwartier startkosten (voor het verwerken van je bestand), bij meer dan vijf platen tellen we drie minuten per plaat.
 • In de offerte die je krijgt staan de berekende laserkosten aangegeven.
 • Het studententarief is bedoeld voor studentenprojecten en persoonlijke projecten van studenten. Commerciële projecten en projecten voor bedrijven vallen onder het normale tarief.
 • De studentenkorting is niet van toepassing op: het graveren van objecten, losse verkoop van materialen en producten met vaste prijzen.
 • MDF, multiplex en perspex platen tapen we aan elkaar na het laseren, zodat je de complete platen ontvangt. In de regel verzamelen we kartonnen onderdelen bij karton anders dan grijs karton in zakjes, om beschadigingen te voorkomen. Zie ook onze materialenpagina voor meer informatie.
 • Bij het ophalen kun je meteen betalen door te pinnen.

Tips & tricks

 • Maak je een maquette en wil je onderdelen uit (dik) karton maken? Overweeg dan MDF in plaats van karton. Het is makkelijker te maken, en de snijranden geven geen roet af zoals bij karton. Bovendien is het niet slim om karton aan elkaar te tapen op het moment dat we alles uit de machine halen, omdat de onderdelen beschadigen bij het weer verwijderen van de tape.
 • Het is handig om onderdelen op volgorde terug te kunnen vinden. Bij dun karton en vliegtuigtriplex 0.6mm en 1mm is het beter om de onderdelen niet vast tapen in de platen, omdat het karton kan beschadigen als deze tape weer wordt verwijderd. Door de snijlijn kort te onderbreken, blijven de onderdelen in de plaat hangen. Bovendien voorkom je dat onderdelen door de machine gaan vliegen tijdens het snijden. Gebruik het BREAK commando in AutoCAD om lijnen te onderbreken. Met een mesje kun je eenvoudig de onderdelen lossnijden:
  Laserbeest tips lasersnijden en graveren vorm contravorm
 • Wil je spanten maken? Kraftplex of mdf is een handig materiaal daarvoor. Vliegtuigtriplex wordt vaak gebruikt, maar is minder ideaal omdat het een erg hard materiaal is. Teken de spanten robuust:Laserbeest tips lasersnijden en graveren vorm acrylaat

Stuur ons een mailtje met informatie over je project als je vragen hebt. Wij zijn te vinden aan de Haagweg 125a in Delft.

Ook voor studentenvereniging hanteren wij dit tarief. Een speciaal lustrumbord, een bijzondere almanakomslag of een commissiegadget: Laserbeest kan het maken.